Sau bao cố gắng hoàn thiện bản thân , kinh nghiệm cuộc sống đã tao nên mình 1 con ng mới . có lẽ đều này mình vẫn chưa nhận ra. Khi mẹ mình đã xác nhận thay đổi tích cực ở mình , có lẽ đây là lý do mẹ mình tin tưởng và đầu tư cho mình mở 1 cái bakery , đúng hơn là Cake shop. để mình thể hiện bản thân và tiến thân cũng như trải nghiệm cuộc sống mới : học tập + lao động = thành quả
japanese cake display
Merry Christmas to everyone.
The varieties of cakes had not ended.
So here is a continuation from yesterday’s post.
The varieties of cakes had not ended.
So here is a continuation from yesterday’s post.
1: Mont blanc
2: Chestnut mont blanc
3: Classic mont blanc
4: Mille-crepe
5: Choco mille-crepe
6: Fruit mille-crepe
7: Apple pie
8: Lemon pie
9: Chiffon chocolat
10: Green tea chiffon
11: Fruit cake
12: Pudding fruit cake
14: Blueberry mousse
2: Chestnut mont blanc
3: Classic mont blanc
4: Mille-crepe
5: Choco mille-crepe
6: Fruit mille-crepe
7: Apple pie
8: Lemon pie
9: Chiffon chocolat
10: Green tea chiffon
11: Fruit cake
12: Pudding fruit cake
14: Blueberry mousse
13: Strawberry mousse
Cakes (II)
A Merry Christmas to everyone.
The varieties of cakes had not ended.
So here is a continuation from yesterday’s post.
The varieties of cakes had not ended.
So here is a continuation from yesterday’s post.
Cakes (I)
1: Rare cheese
2: Strawberry shortcake
3: Shortcake
4: Gateau chocolate
5: Tiramisu chocolate
6: Green tea chocolate
7: Chocolate strawberry
8: Cripsy chocolate
9: Cheese souffle
10: Bake cheese
11: Rich rare cheese
12: Three types of cheese
2: Strawberry shortcake
3: Shortcake
4: Gateau chocolate
5: Tiramisu chocolate
6: Green tea chocolate
7: Chocolate strawberry
8: Cripsy chocolate
9: Cheese souffle
10: Bake cheese
11: Rich rare cheese
12: Three types of cheese
French cake display
italian cookies
01. CHOCOLATE BON BON - Chocolate butter cookie topped with white chocolate and sprinkled with jimmies
02. DOUBLE CHOCOLATE DIPPED - Chocolate butter waffer dipped in dark chocolate the sprinkled with jimmies
03. VANILLA NUT SLICE - Vanilla flovored slice topped with pecans
04. CHOCOLATE NUTE SLICE - Chocolate flavored slice topped with pecans
05. VANILLA SANDWICH - Two vanilla butter wafers filled with raspberrry jelly.
06. CIMINO - Cookies rolled in sesame seed with a slight taste of orange flavor.
07 VANILLA MACAROON - Vanilla coconut cokkie topped with raspberry filling.
08 FRENCH MACAROON - Almond paste cokkie made with a touch of egg whites topped with filling.
09. RASPBERRY FRUIT CAKE - Butter cokkie topped with fruit jelly.
10. CHOCOLATE MACAROON - Chocolate coconut cookie topped with raspberry jam.
11. PECAN FINGERS - Ground pecans with a taste of orange and rolled in powdered sugar.
12. VANILLA COCONUT DIP - Vanilla coconut macaroon half dipped in dark chocolate.
13. TUTU - Chocolate cookie filled with walnuts then frosted with icing.
14. VANILLA BUTTER DIP - Vanilla wafer Half Dippeed in chocolate.
15. TURTLE - Round butter cookie dipped in caramel, dark chocolate and sprinkled with pecans.
16. ITALIAN WEDDING CAKE - Butter Cookie with pecan drizzled with chocolate and powdered sugar.
17. CHOCOLATE BUTTER DIP - Chocolate butter wafer dipped in white chocolate.
18. APPRICOT TEA - Rum flavored wafers sandwiched with an apricot jam filling.
19. CHOCOLATE COCONUT DIP - Chocolate macaroon half dipped in white chocolate.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
20. BISCOTTI - Cake like cookie with vanilla flavor & a lemon icing.
21. MEXICAN WEDDING CAKE- Butter cookie rolled in powder sugar.
22. RAINBOW - three layers of delicious alomd sponge cake filled with raspberry jam than topped with dark chocolate.
23. FIG COOKIES - Cake like dough stuffed with figs, dates, walnuts and flavored with chocolate, orange zest and brandy.
24. VANILLA BON-BON - Vanilla butter cookie topped with dark chocolate than sprinkled with jimmies.
25. CHOCOLATE SANDWICH - two chocolate butter wafers with a raspberry center.
biscotti
Mille feuile
Su que
May cat banh tu dong
http://www.anko.com.tw/en/product/Cake-Cutter-Portioning-Machine/cd-630.html
Quan ly va chuan bi
http://www.spar.co.zw/careers/55-15-bakery-management-rmp
tham khảo
http://www.entrepreneur.com/article/76368
tuyển quản lý
Một ứng cử viên quản lý nên có ít nhất một năm kinh nghiệm quản lý và hai năm kinh nghiệm bán lẻ. Hãy hỏi họ nhiều câu hỏi về các phần mềm, xử lý tiền mặt và, quan trọng nhất, kỹ năng quản lý liên quan đến dịch vụ khách hàng và nhân viên
+phòng chống mất mát. ở nhân viên
Chuẩn hóa các bước bán hàng
Các bước bán hàng truyền thống đúng cho mọi cửa hàng
- Bước 1: Kiểm tra hàng
- Bước 2: Giao hàng và ghi sổ sách
- Bước 3: Nhận thanh toán
- Bước 4: Sắp xếp lại hàng hóa
- http://maybanhang.net.vn/2013/06/chuan-hoa-cac-buoc-ban-hang/
Không có nhận xét nào:
Đăng nhận xét